De startpagina voor ondernemers van Groningen

Lijfrente Groningen.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Lijfrente Groningen

Checkjepensioen.nl

Wij zijn een nieuwe generatie Internettussenpersoon en vanaf augustus 1999 actief als Assurantie- en Internetbedrijf. Uniek in de verzekeringsbranche is dat wij sinds 2001 volledige openheid geven over de provisie-inkomsten, naast het geven van openheid over de afsluitprovisie wordt de provisie voor elk verzekeringsproduct door ons gemaximeerd op een absoluut provisieplafond.

Bezoek website Checkjepensioen.nl

Cicirrus

Uw zaak is uw pensioen. Denkt u. Dit valt in de praktijk vaak tegen. Verstandig is om gedurende de looptijd van uw onderneming pensioen op te bouwen. Bijvoorbeeld via de oudedagsreserve. Met een lijfrente of zelf vermogen opbouwen. De beste oplossing? Eentje die past bij uw situatie.

Bezoek website Cicirrus

Lijfrente

Verzekeren is niets meer en niets minder dan risicocalculatie en kansberekening. Het uitrekenen van kansen én risico's is de kern van ons werk. Dat doen wij door te kijken naar ervaringen uit het recente verleden. We willen de realist in verzekeren zijn. De kans is groot dat we u een keer 'lastigvallen' met onze kansonderzoeken.

Bezoek website Lijfrente

Lubberink & Co

Ons kantoor is actief in het betere MKB-segment: zakelijke dienstverlening, handel & industrie, medische sector en non-profitinstellingen alsmede een omvangrijke aangiftepraktijk voor de particulier.

Bezoek website Lubberink & Co

Kamacon Financial Consultancy

Er ontwikkelt zich een gewenningsproces met aanvankelijk negatieve gevoelens die in een overgangsperiode tot een positieve aanvaarding van de komende veranderde situatie dient te komen. Omlijnde kaders van werk, inkomen en leefwijze komen in geheel ander perspectief te staan.

Bezoek website Kamacon Financial Consultancy