De startpagina voor ondernemers van Groningen

Debiteurenbeheer Groningen.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Debiteurenbeheer Groningen

Adstrid de Beus Organisatiemakelaar

Uw debiteuren betalen laat, te laat of niet. U heeft geen grip op uw debiteuren. Doordat zij te laat of niet betalen, kunt u regelmatig niet aan uw financiele verplichtingen voldoen. Astrid de Beus helpt u aan effectiever debiteurenbeheer.

Bezoek website Adstrid de Beus Organisatiemakelaar

Bos Incasso

Door ons uw debiteurenbeheer te laten verrichten haalt u meer en vooral sneller geld uit uw debiteurenportefeuille en dat terwijl wij uw commerciële belangen keurig zullen behartigen. Onze experts komen bij u op locatie óf wij doen het werk voor u op ons kantoor. U mag kiezen wat voor u het meest efficiënt is.

Bezoek website Bos Incasso

Companeo

Wilt u uw facturatie uitbesteden? heeft u last van dubieuze debiteuren, wanbetalers of openstaande facturen? Zoekt u een betrouwbaar incassobureau? Zoekt u oplossingen op het gebied van debiteurenbeheer? Bij ons vindt u oplossingen voor uw debiteurenbeheer, incasso en uw facturatie.

Bezoek website Companeo

De Jong BHK

Alle adviezen van De Jong-BHK zijn gebaseerd op twee pijlers: praktische ervaring en juridische correctheid. Oplossingsgerichtheid en meedenken met de klant staan daarbij centraal.

Bezoek website De Jong BHK

Debiteuren Centrum Noord Nederland

U hoeft alleen uw facturen aan te leveren en wij doen de rest voor u. Door middel van herinneringen en belrondes zorgen wij ervoor dat de debiteur zijn openstaande posten voldoet. Dit alles uiteraard op zeer professionele wijze.

Bezoek website Debiteuren Centrum Noord Nederland

Perspectief

Resultaten met debiteurenbeheer behaalt u alleen door uw relaties actief en consequent te benaderen. U kunt er zelf voor kiezen om dit in eigen beheer te doen, maar u kunt uw debiteurenbeheer ook laten verrichten door één van onze partners.

Bezoek website Perspectief

Pranger

Wij verzorgen voor u het totale traject voor het beheer van uw debiteuren. Van de factuur tot en met de schuldbewaking. Welke acties wij ondernemen en hoe vaak, doen we in goed overleg met u. Samen bepalen wij het juiste traject dat bij u en uw organisatie past.

Bezoek website Pranger

Stetler Accountants & Belastingadviseurs

Uw geld. Ons werk! U bent ondernemer en daarvoor hebben wij respect. En wij vinden ook dat u moet kunnen ondernemen en dat is nu juist de gedachte achter onze visie, U onderneemt en wij ontzorgen! Met een duidelijk en professioneel financieel verslag kunt u het maximale rendement behalen. Stetler uit Haren geeft u advies over kostenbesparingen, investeringen en het rendement op korte en lange termijn.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Haren

 

Bezoek website Stetler Accountants & Belastingadviseurs

Remarc Finance & Control

Remarc ontzorgt, adviseert en begeleidt de professionele MKB-ondernemer en organisatie op drie aspecten van zijn bedrijfsvoering: Administratie, Belasting, Personeel. Remarc is een full service financiële afdeling en ondersteunt u op uw pad van 1-pitter tot uw droomorganisatie met 100-man personeel. Een groot bedrijf is een geslaagd klein bedrijf!

Bezoek website Remarc Finance & Control

Janssen & Janssen

Transparant, deskundig en effectief. Zo werkt Janssen & Janssen, op verschillende locaties verspreid over heel Nederland. U heeft aan ons een ervaren partner in creditmanagement, incasso en juridisch advies. Wij vinden openheid naar onze opdrachtgevers erg belangrijk. Daarom heeft u bij ons altijd en overal inzicht in de voortgang van uw project.

- Bedrijfsomvang: Groot
- Locaties: Eindhoven, Roosendaal, Emmen, Goes, Nijmegen, Maastricht, Roermond

Bezoek website Janssen & Janssen

Credion

Credion is het eerste landelijke, onafhankelijke samenwerkingsverband - in franchiseverband - dat zich met advisering in bedrijfsfinancieringen richt op ondernemingen in het MKB.Of u nu bancair geld, equity en/of crowdfunding nodig heeft om uw doelstelling te bereiken. Credion regelt uw bedrijfsfinanciering. We zijn daarmee dé Financial Engineer met de beste toegang tot de vele bronnen van geld die er vandaag de dag zijn.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Heerenveen

Bezoek website Credion

De Zaak

De Zaak is dé online omgeving waar ondernemers elkaar ontmoeten. Met een profiel op MijnZaak leg je direct contact met elkaar en vergroot je de vindbaarheid van jouw bedrijf. Hier vind je alles wat je in je dagelijkse bedrijfsvoering nodig hebt. De Zaak biedt telefonisch advies door ervaren adviseurs, nieuws en praktische informatie zoals voorbeeldbrieven, checklists en tips.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Utrecht 
Afbeeldingsresultaat voor de zaak

Bezoek website De Zaak

Centraal Invorderings Bureau

Het CIB hanteert verscheidene methodes om in contact te komen met wanbetalers. Door intensieve, maar gepaste communicatie met een wanbetaler weten wij onze relaties te verrassen met hoge incassoscores. Het CIB heeft een eigen effectieve methodiek ontwikkeld voor het innen van uw onbetaalde nota’s. Wij hebben de hoofdlijnen van dit traject voor u op een rijtje gezet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Rotterdam 

Bezoek website Centraal Invorderings Bureau

Adfisc Belastingadvies

Adfisc Belastingadvies is een administratie- en belastingadvieskantoor en is in 2008 begonnen onder de naam Adfisc Belastinghulp, opgericht door Derk de Jonge. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met enkele honderden klanten, van particulier tot ZZP’er, eenmanszaak en B.V. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Wij bieden hoge kwaliteit werkzaamheden voor een gunstige prijs. Vanwege lage overheadskosten durven wij te zeggen dat wij minimaal 15% goedkoper zijn dan uw huidige boekhouder of accountant!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Groningen 
Adfisc Belastingadvies Groningen | Belastingadviseur Groningen

Bezoek website Adfisc Belastingadvies

B&P Performance Group

B&P Performance Group biedt het totaalpakket voor een succesvolle onderneming. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de reguliere accountantsdiensten, maar B&P gaat veel verder dan dat. U kunt vertrouwen op een breed scala aan diensten, specialisten en producten. Dankzij onze innovatieve oplossingen beschikt u altijd en overal over actuele managementinformatie, financiële en operationele data en HR-informatie. Maar daar blijft het niet bij. Onze adviseurs kunnen u helpen met de interpretatie van deze gegevens, zodat u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Assen, Arnhem, Capelle, Ede, Scherpenzeel 

Bezoek website B&P Performance Group