De startpagina voor ondernemers van Groningen

Bedrijfsnaam Groningen.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Bedrijfsnaam Groningen

Check bedrijfsnaam

Een goede bedrijfsnaam is uniek, herkenbaar, makkelijk te typen en te onthouden, spreekt mensen aan, is duidelijk over waar het bedrijf voor staat. Is vrij is in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, het Benelux- Bureau voor de Intellectuele Eigendom en het Internet Domeinregister en vooral, levert geen verwarring op!

Bezoek website Check bedrijfsnaam

De Merkplaats

De Merkplaats is een eigenzinnig merkenbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de dienstverlening op het terrein van de juridische bescherming van ideeën, tv-formats, merken, auteursrechten, domeinnamen, handelsnamen en modelrechten.

Bezoek website De Merkplaats

Kamer van Koophandel

Het kiezen van een bedrijfsnaam of handelsnaam voor uw onderneming is aan regels gebonden. Op de site van de KvK vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Bezoek website Kamer van Koophandel

Knijff

Wij hebben ons gespecialiseerd in het onderzoeken, registreren en verdedigen van uw merken in de Benelux en Europa. Dit doen wij al sinds 1989 met veel enthousiasme en professionaliteit voor MKB, (multi)-nationals en intermediairs.

Bezoek website Knijff

Lancelots

Lancelots informeert en inspireert ondernemende zelfstandigen. Ontwikkel je kennis - ontmoet collega's - train je vaardigheden.

Bezoek website Lancelots

Merkenwinkel

Merkenwinkel.nl maakt het voor bedrijven en particulieren mogelijk om goedkoper, sneller en simpeler hun merken online te registreren. Wij bieden een geavanceerde online merkregistratie dienst met een professionele helpdesk tegen het laagste tarief in de Benelux. Niet alleen kunt u via merkenwinkel.nl uw merk registreren maar ook laten bewaken in de Benelux.

Bezoek website Merkenwinkel

Ondernemen en Internet

Het klinkt gek maar voor veel ondernemers is het kiezen van de bedrijfsnaam misschien wel het moeilijkste deel van het hele ondernemen op zich. Een bedrijfsnaam blijft, als het goed gaat, jarenlang met je meegaan. Het is dan ook belangrijk dat de keuze voor de bedrijfsnaam jarenlang mee kan. Maar hoe kom je aan een bedrijfsnaam? Dat en meer informatie kunt je vinden op deze website.

Bezoek website Ondernemen en Internet