De startpagina voor ondernemers van Groningen

Computers Groningen.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Computers Groningen

Bit Plus Automatisering

Bit Plus automatisering is een jong bedrijf dat zich richt op zowel de particuliere klant als de zakelijke markt. Bij Bit Plus vind u een groot assortiment aan computers. Door middel van deskundig advies vindt u de computer die bij u past.

Bezoek website Bit Plus Automatisering

Compucor

U bent bij Compucor aan het juiste adres wanneer u, als particulier of MKB, de behoefte heeft aan een ‘pc-dokter op afroep’. Er worden u oplossingen geboden op het gebied van computerhulp of -beveiliging, adsl of kabel, antispam, antivirus, netwerken (al dan niet draadloos), firewall of webdesign. Compucor-ondernemers zijn communicatievaardig en kunnen u van tips voorzien om in het vervolg problemen te voorkomen.

Bezoek website Compucor

Dell Nederland

Dell biedt uitstekende betaalbare desktops en laptops voor ondernemers. Let op de scherpe aanbiedingen. Tevens alles via internet besteld en aan huis geleverd.

Bezoek website Dell Nederland

Dixons

Met 170 filialen is Dixons de grootste winkelketen van Nederland op het gebied van vrijetijdselektronica. Wij bieden keus uit een breed assortiment digitale foto- en videocamera's, MP3-spelers, PDA’s en navigatie, pc's en notebooks, spelcomputers, software en games en mobiele en draadloze telefoons. U kunt u bestelling ook online plaatsen en thuis afgeleverd krijgen.

Bezoek website Dixons

Dynabyte

Bij Dynabyte kunt u, behalve in de winkel, ook op het internet terecht voor een breed assortiment aan computers, supplies en software. Alles uit voorraad leverbaar. Dynabyte heeft haar winkels verspreid over heel Nederland. Er zit altijd een bij u in de buurt en zo niet, dan kunt u eenvoudig en veilig via internet bestellen.

Bezoek website Dynabyte

MetaMicro Automatisering

MetaMicro Automatisering bv helpt bedrijven en instellingen hun automatisering op te zetten en te verbeteren. Daar waar de klant zich bezighoudt met wàt hij kan met zijn automatisering, houden wij ons bezig met de manier waaròp dat uitgewerkt wordt. Hierbij streven wij ernaar dat optimale synergie van alle investeringen wordt bereikt en dat de economische levensduur geoptimaliseerd wordt.

Bezoek website MetaMicro Automatisering

TIS online

TISonline adviseert en levert diensten op het gebied van automatisering aan zowel kleine, MKB en middelgrote ondernemingen en (semi) overheden. Wij zijn actief in Friesland, Drenthe en Groningen.

Bezoek website TIS online

Driebond Automatisering

Driebond Automatisering is een allround automatiseringsbedrijf dat vanaf 2001 actief is in de ICT. Eerst vanuit een winkel met als hoofdzaak verkoop en vanaf 2010 gericht op het verlenen van automatiseringsdiensten voor particulieren en MKB in de breedste zin van het woord. Door een zeer brede kennis kunt u bij ons terecht voor veel verschillende vragen en diensten.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Groningen 

Bezoek website Driebond Automatisering

Voys Freedom telecomaanbieder

Simpelweg zorgen dat bedrijven kunnen bellen en gebeld kunnen worden. Dat is wat Voys doet, maar dan op een unieke manier. Onze ambitie? De telecommarkt radicaal verbeteren. Het hele team van Voys werkt vanuit die gedachte en streeft daarbij drie kernwaarden na: open, persoonlijk en ondersteunend. Voys wil dat klanten gelukkig zijn met hun telefonie en de vrijheid hebben om overal en op ieder tijdstip te werken. Niet voor niets heet onze online telefooncentrale Freedom.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Groningen 
Afbeeldingsresultaat voor voys
 

Bezoek website Voys Freedom telecomaanbieder