De startpagina voor ondernemers van Groningen

E-Commerce Groningen.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

E-Commerce Groningen

6 Graden

6 graden is een samenwerking tussen Incd. Marketing en Sterc Internet & Marketing, beiden uit Surhuisterveen. Samen maken wij ons sterk voor strategische inzet van social media, gekoppeld aan technische innovatie.

Bezoek website 6 Graden

Pink Elephant

Pink Elephant is een internationale kennisleider op het gebied van bedrijfsinnovatie en bedrijfsverandering. Met advies- en IT dienstverlening haalt Pink Elephant het beste bij opdrachtgevers naar boven, door de kennis en creativiteit van mensen binnen deze organisaties te vertalen naar concrete resultaten.

- Middelgroot MKB bedrijf
- Locaties: s'Hertogenbosch, Naarden, Groningen, Deventer

Bezoek website Pink Elephant

AnchorMen

Of het nu gaat om een doelgerichte presentatiewebsite, een online marketing-uiting, een uitgebreide webshop, een intranet toepassing of een webapplicatie; AnchorMen zorgt dat het goed komt!

Bezoek website AnchorMen

Brownfish

Om succesvol online te zijn kies je voor een effectieve website. Voor ambitieuze ondernemers die resultaat gericht zijn.

BrownFish verdiept zich in de missie, visie, doelstellingen en Unique Selling Points (USP’s) van uw bedrijf. We verplaatsen ons in uw situatie en uw Business Strategy en kruipen zo in de huid van uw klant. Vervolgens maken we uw bedrijfswebsite, die naadloos aansluit op uw business. Uw nieuwe website ondersteunt, bevestigt en versterkt uw klant- en verkoopgesprekken optimaal.

Uiteraard zorgen we er ook voor dat uw website in de top van zoekmachines terecht komt, zodat uw website ook zelfstandig meer dan voldoende leads genereert.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle
BrownFish Online Marketing SEO en Conversie

Bezoek website Brownfish

Chris Russel

Een ideale mix van creatie, innovatieve druktechnieken en marktgerichte sales-promotions. Voor onze klanten betekent dat, dat ze van ontwerp tot product, alles onder één dak vinden. Korte lijnen, daardoor minder kosten en sneller. Kortom, de meest efficiënte manier voor het verzorgen van reclame-uitingen.

Bezoek website Chris Russel

SMID-IT Full Service Internet Bureau

Wij zijn een internetmarketing bureau met ambitie maar ook kennis op het complexe vakgebied van o.a. Leadgeneratie, online marketing strategie, optimalisatie van websites & webshops als ook internet marketing campagnes. Door de kennis op Bedrijfsvoering, Marketing & Sales en Techniek te combineren zijn wij een ideale partner voor veel bedrijven. Omdat wij continue bij blijven op het complexe gebied van internet marketing en technieken kunnen wij u optimaal ondersteunen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Arnhem 
Afbeeldingsresultaat voor SMIDIT internet

Bezoek website SMID-IT Full Service Internet Bureau

Faber O.P.

Faber O.P. is een webdesignbureau en webapplicatieontwikkelaar, gevestigd in Groningen. Wilt u producten via uw website aan klanten verkopen, dan is onze webshop wellicht iets voor u.

Bezoek website Faber O.P.

Immens

Immens Interim Management & Finance uit Groningen is een middelgroot interim management bureau dat zich richt op het verder professionaliseren van organisaties door de inzet van ervaren en deskundige interim managers en interim finance professionals.

Bezoek website Immens

Linning

Wij bieden u een totale service op het gebied van computers en automatisering. Dat betekent dat wij u kunnen helpen met hardware en software op maat, service aan huis, detachering van specialisten in informatie en communicatie, advies, tot en met de uitvoering van grote informatica projecten. Centraal staat echter een betaalbare dienstverlening aan het MKB, met name op het gebied van e-commerce.

Bezoek website Linning

iWink

iWink is een full service internetbureau. Dat betekent dat u voor strategie, realisatie, beheer en optimalisatie bij ons terecht kunt. Bekijk hieronder de stappen uit ons werkproces en doorloop het full service traject.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Groningen 

 

Bezoek website iWink

De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak is een eCommerce specialist pur sang. Onze focus ligt op het verhogen van de conversie en de waarde van de winkelmand. Het eCommerce proces (komen, kijken, keuren, kiezen, kopen en weer kopen) speelt bij het bedenken en realiseren van onze oplossingen altijd een belangrijke rol. E-commerce zit in het DNA. De Nieuwe Zaak is één van de weinige e-commerce bureaus in Nederland die daadwerkelijk full service is.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlcoatie: Zwolle 

 

Bezoek website De Nieuwe Zaak

N Marketing

Wij staan voor u klaar met noordelijke nuchterheid, heldere oplossingen en concrete producten. NMarketing is gespecialiseerd in optimale websites en internet marketing. Of u nu een snelle indruk van uw website of een complete internetmarketing strategie wilt. We leveren altijd een oplossing die past.

Bezoek website N Marketing

Sterc

Lijkt het u wat om een eigen webshop te beginnen of wilt u, naast u huidige werkzaamheden, uw omzet vergroten door uw producten ook online af te zetten? Wij helpen u graag met de ontwikkeling van een rendabel e-business concept.

Bezoek website Sterc

StrikDesign

Voor hulp en advies bij e-mail marketing kunt u uitstekend terecht bij StrikDesign.

Bezoek website StrikDesign

Studio CC

Studio CC is een klein en daardoor zeer persoonlijk, allround reclameadviesbureau dat heeft bewezen ook grote projecten aan te kunnen. Onze missie is het ontwikkelen van Creatieve marketing Communicatie voor zowel profit als non-profit organisaties.

Bezoek website Studio CC

Milvum

Milvum brengt elk aspect, van idee tot uitvoering, in kaart. Met de juiste strategie stuurt Milvum een concept tot een werkend succes. Door business, design, technologie en marketing hierbij te integreren, brengt Milvum oplossingen naar de toekomst.

Bezoek website Milvum

Elivery

Bij het starten van een webshop waarbij u fysieke pakketten gaat versturen naar uw klanten kan veel komen kijken. Elivery kan u hierbij ondersteuning bieden om dit vanaf het begin, effectief in te regelen. Zelf doen of uitbesteden?

Bezoek website Elivery

Bonobos

Als hét online marketing bureau in Groningen zijn wij gespecialiseerd in leadgeneratie, SEO, SEA, copywriting en webdesign. Hiermee genereren wij aanvragen voor onze klanten in heel Nederland.

Groningen
- Klein

Bezoek website Bonobos

Friks Web & Marketing

Friks Web & Marketing begeeft zich in een markt, die erg veranderlijk is en aan grote groei onderhevig is. Het bedrijfsleven is zich bewust van de noodzaak om aanwezig te zijn in de online wereld. Er is echter nog volop ruimte voor verbetering. Wij laten ondernemers dan ook graag zien waar de kansen liggen voor het bedrijf, of de organisatie.

- Leeuwarden
- Klein

Bezoek website Friks Web & Marketing