De startpagina voor ondernemers van Groningen

Kantoor Groningen.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Kantoor Groningen

10stra

Schoonmaakbedrijf Tienstra B.V. is een gerenommeerd familiebedrijf. De communicatielijnen zijn kort, elk personeelslid zet zich volledig voor u in. Service en dienstbaarheid staan bij het snelgroeiend bedrijf voorop. Vanuit het bedrijfspand pakken zij het grondig aan, zoals dat al dertig jaar gebeurt.

Bezoek website 10stra

Flashbuilder.net

Wij zijn een bedrijf in het reinigen van, glas, dakgoten, gevels, terassen voor particulieren en MKB. Gratis een geheel vrijblijvende prijsopgave via mail (vergeet niet uw adres te vermelden voor een prijsopgave). Reiniging Noord voor schoonmaak en onderhoud.

Bezoek website Flashbuilder.net

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf

Kallenkoot Schoonmaakbedrijf is een professionele organisatie die een uitgebreid aanbod aan werkzaamheden op het gebied van schoonmaken verzorgt. Dankzij een brede insteek en een specialistisch team kunt u al uw uitdagingen op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden aan ons voorleggen.

Bezoek website Kallenkoot Schoonmaakbedrijf

Reiswolf Archiefvernietiging

Organisaties en overheden hebben vertrouwelijke gegevens van medewerkers, klanten of privé personen. Natuurlijk dienen deze gegevens na het gebruik vernietigd te worden. REISSWOLF is zich bewust van de verantwoordelijkheid met het omgaan en het vernietigen van archieven en vertrouwelijke gegevens.

Bezoek website Reiswolf Archiefvernietiging

Scholma Druk b.v.

De drukker / drukkerij in Groningen en omstreken . Voor al uw brochures, folders, flyers, huisstijl, webdesign en webhosting.

Bezoek website Scholma Druk b.v.

Schoonmaakbedrijf de Wit

De Wit schoonmaakbedrijf, toonaangevend in Noord-Nederland, staat voor vakmanschap en kwaliteit! Dit familiebedrijf bestaat al ruim veertig jaar en beschikt momenteel over 90 professionele medewerkers ( excl. uitzendkrachten), stuk voor stuk ervaren schoonmakers met hart voor de zaak.

Bezoek website Schoonmaakbedrijf de Wit

Sijbes KantoorGoed

Bij Sijbes KantoorGoed in Groningen kunt u terecht voor alles wat met het kantoor te maken heeft. Van paperclips tot computer en complete werkplekken.

Bezoek website Sijbes KantoorGoed

Wm Veenstra

Wm Veenstra maakt er meer van. Dat is zo ongeveer de kortst mogelijke samenvatting van onze missie. Dat doen we met een team van circa 35 medewerkers. Stuk voor stuk vaklui. Mensen met wie het prettig communiceren is, die het onmogelijke weten waar te maken en die zich houden aan hun afspraken. Persoonlijk, vriendelijk en betrokken bij uw zaak gaan we iedere dag opnieuw voor de hoogste kwaliteit. U kunt ervan op aan: samen maken we ook meer van úw organisatie.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Groningen, Heerenveen, Zwolle 

 

Bezoek website Wm Veenstra

AmDkoeriers

AmDkoeriers is een betrouwbaar en klant gericht Koeriersbedrijf dat staat voor Service, Kwaliteit en Zekerheid, Wij stellen de wensen en behoeftes van onze klanten centraal. Onze diensten bestaan uit: Snel transporten, 24 uur zendingen. Nachtdistributie, Spoedeisende Koeriersdiensten en Transporten. Dit ook Internationaal mogelijk. Of het nu gaat om een document of pallet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg 
Displaying AmDkoeriers.png

Bezoek website AmDkoeriers

iLocate

Op iLocate kunt u gratis zoeken naar zakelijke ruimten die te huur of te koop staan. U vindt bij iLocate een aanbod van meer dan 50.000 kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en winkelruimtes. Van een kleine flexibele werkplek tot een groot distributiecentrum, u vindt alles onder één dak bij iLocate. Heeft u een interessante ruimte gevonden op iLocate? Toon uw interesse in een object en kom vrijblijvend in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u extra informatie kunt opvragen of u direct een bezichtiging kunt inplannen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam
Afbeeldingsresultaat voor Ilocate
 

Bezoek website iLocate

Flexas

Kantoorruimte huren via Flexas.nl? In meer dan 170 steden in Nederland verhuren wij geschikte kantoorruimte en bedrijfsruimte. Direct beschikbaar en zowel geschikt voor starters als grote ondernemingen. Kijk hieronder voor ons huuraanbod in enkele populaire plaatsen, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere en Eindhoven. Natuurlijk hebben wij in veel meer steden beschikbare kantoorruimte, deze kun je vinden via de zoekoptie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Kantoorruimte huren via Flexas.nl
 

Bezoek website Flexas