De startpagina voor ondernemers van Groningen

Rechtshulp Groningen.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Rechtshulp Groningen

B & D Juristen

B&D Juristen is deskundig op het gebied van het arbeidsrecht. Wij zijn ervaren onderhandelaars, wij adviseren en procederen bij arbeidsgeschillen en ontslagkwesties. Daarnaast adviseren wij werkgevers over personeelsbegeleiding en dossieropbouw.

Bezoek website B & D Juristen

Heling & Partnersq

U vindt hier informatie over wie we zijn, wat we doen en wat we voor u kunnen betekenen. Wij vormen een onafhankelijk arbeidsdeskundig, re-integratiedeskundig en bedrijfs-economisch adviesbureau en zijn voornamelijk actief in personenschadekwesties en AOV en in werkgever-werknemersituaties.

Bezoek website Heling & Partnersq

Het Juridisch Loket

Het Juridisch Loket is er voor iedereen met een juridische vraag. Onze informatie en ons advies zijn gratis. Als u verdere hulp van een advocaat nodig heeft – en u heeft recht op gesubsidieerde rechtsbijstand – vergoedt de overheid het grootste deel van de kosten. U betaalt dan zelf een eigen bijdrage.

Bezoek website Het Juridisch Loket

Jurofoon

De snelste en voordeligste manier om rechtsbijstand in te schakelen. Zowel voor bedrijven als particulieren.

Bezoek website Jurofoon

Rechtshulp Noord Advocaten

De advocaten van Rechtshulp Nederland werken snel. Elke advocaat van Rechtshulp Nederland heeft zijn eigen specialisatie. Zo weet u zeker dat u wordt bijgestaan door iemand die ècht deskundig is. Bij Rechtshulp Nederland zijn specialisten van alle vakgebieden onder één dak aanwezig.

Bezoek website Rechtshulp Noord Advocaten

Rechtswinkel-Groningen

De rechtswinkel Groningen is een organisatie die juridische informatie geeft.

Bezoek website Rechtswinkel-Groningen

Schut Oosting Letselschade B.V.

Het aandachtgebied van ons kantoor is letselschade in al haar facetten. Door onze lange ervaring, zowel op juridisch als financieel gebied, kunnen wij particulieren en ondernemers een optimale belangenbehartiging bieden.

Bezoek website Schut Oosting Letselschade B.V.

Trip Advocaten & Notarissen

Trip Advocaten & Notarissen is het grootste advocaten- en notarissenkantoor van Noord-Nederland, met circa tachtig juristen en bedrijfsadviseurs verspreid over drie vestigingen. Verwacht van ons geen grote gebaren, moeilijke woorden of juridische tovenarij. Wat kunt u wél verwachten? Uitgekiende, specialistische dienstverlening binnen een gestroomlijnde organisatie met korte lijnen. Een gedegen kennis van de (noordelijke) markt. Gedrevenheid om overtuigend tot snelle oplossingen te komen. En een pragmatische, zakelijke aanpak van problemen, altijd vanuit de gedachte dat voorkomen beter is dan genezen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Assen, Groningen, Leeuwarden

 

Bezoek website Trip Advocaten & Notarissen

Kappelhof Advocaten

In de praktijk zijn alle mensen van Kappelhof Advocaten dagelijks bezig met allerlei soorten recht, zoals het strafrecht, het personen- en familierecht, het arbeidsrecht, het sociaal zekerheidsrecht en het bestuursrecht. Iedereen op het kantoor heeft hierin zijn eigen taak. Voor de soort zaken zoals hiervoor genoemd kunt u dan ook terecht bij Kappelhof Advocaten, een regionaal en laagdrempelig kantoor..

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Delfzijl

Bezoek website Kappelhof Advocaten

BSB Juridisch Advies

BSB Juridisch Advies staat voor begrijpelijk, snel en betaalbaar advies. Wij zijn deze onderneming begonnen, omdat wij in onze directe omgeving hebben gemerkt dat mensen behoefte hebben aan advies dat niet alleen goed is, maar ook betaalbaar.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Groningen

Bezoek website BSB Juridisch Advies

Bergman juridisch adviesbureau

Bergman Juridisch Adviesbureau levert sinds 2013 rechtsbijstand aan bedrijven en particulieren. Wij voorzien ondernemers van juridisch advies en zijn hét adres als zij algemene voorwaarden willen laten opstellen of een no cure no pay incassobureau willen inschakelen.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Hoofdlocatie: Groningen

Bezoek website Bergman juridisch adviesbureau