De startpagina voor ondernemers van Groningen

Opleidingen Groningen.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Opleidingen Groningen

AdvRo KAM Consulting & Opleidingen

AdvRo KAM Consulting & Opleidingen is een organisatieadviesbureau op het gebied van kwaliteits-, veiligheids- en milieuzorg en een opleidingsinstituut voor arbeidsveiligheidkundige (VCA) opleidingen.

Bezoek website AdvRo KAM Consulting & Opleidingen

Carmenta

Carmenta Coaching en Training is gestart vanuit de constatering, dat er op het gebied van communicatie nog veel te doen is. Met dit beeld voor ogen heeft Carmenta steeds meer trainingen ontwikkeld op het gebied van mondelinge en schriftelijke communicatie. Sinds kort biedt Carmenta ook reïntegratieprogramma’s aan.

Bezoek website Carmenta

Compart

Compart is al ruim 15 jaar actief in Noord Nederland. Al vele honderden mensen zijn door ons opgeleid om met programma's als Word, Excel, Access, Powerpoint te werken. Ook verzorgt Compart specialistischer cursussen op het gebied van grafische vormgeving (Corel Draw, Photoshop) en webdesign (Dreamweaver, Flash).

Bezoek website Compart

Kluwer in Company

Jansse en Koekkoek werkt voor organisaties die menselijk talent als kritische succesfactor van hun bestaan beschouwen en daarom talenten van hun medewerkers optimaal willen inzetten om de organisatiedoelen te bereiken.

Bezoek website Kluwer in Company

Hanze Hogeschool

De Hanzehogeschool Groningen is de oudste multisectorale hogeschool van Nederland. In 2008 vierde zij haar 210-jarig bestaan. Met vestigingen in Groningen, Assen, Leeuwarden en Amsterdam telt de hogeschool bijna 26.000 studenten en 2.700 personeelsleden.

Bezoek website Hanze Hogeschool

Mulder Opleidingen

U bent hier aan het juiste adres voor een professionele cursus, opleiding of training op het gebied van Administratie, Management, ICT, BHV, VCA, Horeca, Marketing, Wft, Makelaardij, Vaarbewijs, Talen en nog veel meer. De lessen voor individuele inschrijvingen worden verzorgd volgens het lesrooster te Groningen, Stadskanaal, Veendam en Winschoten.

Bezoek website Mulder Opleidingen

Stenden Hogeschool

Stenden is een internationaal georiënteerde hogeschool met vijf vestigingen in Noord Nederland en vijf in het buitenland. Binnen deze internationale en interculturele omgeving speelt onze persoonlijke benadering een belangrijke rol.

Bezoek website Stenden Hogeschool

Van De Wind marktgericht ondernemen

De markt en de marketing is continu in ontwikkeling. Om uw onderneming marktgericht te houden en gebruik tr maken van actuele mogeijkheden dienen medewerkers juiste en actuele kennis te hebben om in te kunnen blijven spelen op deze ontwikkelingen.

Bezoek website Van De Wind marktgericht ondernemen

Samen Subsidie Advies

SAMEN subsidie advies is een subsidie advies bureau in de stad Groningen. Het is een jong bedrijf, opgestart in april 2011. Vanuit de Groningen worden klanten in Groningen, Drenthe en Friesland bijgestaan bij het vinden, aanvragen en begeleiden van subsidies en fondsen. Inmiddels werkt SAMEN voor opdrachtgevers uit diverse branches in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

Bezoek website Samen Subsidie Advies

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl