De startpagina voor ondernemers van Groningen

Arbeidsongeschiktheid Groningen.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Arbeidsongeschiktheid Groningen

Arbeidsongeschiktheid.org

Arbeidsongeschiktheid betekent dat je door ziekte of een handicap je (vroegere) werkzaamheden niet meer of niet meer volledig kunt verrichten. Voor vrijwel iedereen heeft dit ingrijpende gevolgen.

Bezoek website Arbeidsongeschiktheid.org

Compensa

Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval, een arbeidsongeval, een andersoortig ongeval of heeft u een claim in het buitenland, neem dan vrijblijvend contact op met Compensa.

Bezoek website Compensa

Groenewoud Assurantien

Sinds 1970 zijn wij werkzaam in de assurantie branche. Wij zijn een onafhankelijk assurantiekantoor. Wij bemiddelen bij het tot stand komen van verzekeringen als wel hypotheken.

Bezoek website Groenewoud Assurantien

Maät Financiële Dienstverlening

Wij zijn onafhankelijke adviseurs op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten, zoals financiële planning. Wij beschikken over samenwerkingsverbanden met een breed scala aan verzekeraars en geldverstrekkers. Hierdoor kunnen wij u een passende oplossing bieden geheel naar uw wensen.

Bezoek website Maät Financiële Dienstverlening

AOVzonderprovisie.nl

Wij werken op basis van een gericht klantadvies voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dat betekent dat wij u vanaf het uitbrengen van de offerte tot aan het einde van de looptijd begeleiden. U als klant bent altijd het uitgangspunt. En, wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossing die van toepassing is op uw situatie.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Hoofdlocatie: Deventer 
Displaying AOVzonderprovisie.jpg
 

Bezoek website AOVzonderprovisie.nl

Schat Assurantiën

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Bezoek website Schat Assurantiën

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

FZM Assurantiën

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Bezoek website FZM Assurantiën

Kettlitz & Deenik

Op onze site kunt u informatie vinden over het zorgplan, aanvullende verzekeringen, keuze zorgplan en de klasseverzekering. De informatie is zowel voor werknemers als voor werkgevers.

Bezoek website Kettlitz & Deenik

Spaak Assurantiën

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen.

Bezoek website Spaak Assurantiën