De startpagina voor ondernemers van Groningen

Pensioenverzekering Groningen.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Pensioenverzekering Groningen

Brugmans

“Brugmans sinds 1882” is een onafhankelijk tussenpersoon op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financieringen. Wij bieden particulieren en bedrijven passende oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken of risico’s. Hierbij kunnen wij gebruik maken van bijna alle verzekeraars die Nederland rijk is.

Bezoek website Brugmans

DeltaLloyd

Het Persoonlijk Pensioen Plan Individueel is een flexibele pensioenverzekering op basis van een beschikbare premie.

Bezoek website DeltaLloyd

Financieel Planners & Adviseurs

Een goed pensioen is maatwerk, waarbij uw persoonlijke omstandigheden, wensen en verwachtingen een grote rol spelen. Iedere situatie is immers uniek. De beste oplossing voor u dus ook. Zet nu de juiste stap en overleg eens met onze specialisten. Wij kunnen u alles vertellen over AOW, lijfrentes en alles wat verder komt kijken bij een pensioenvoorziening. U kunt ons bellen voor een afspraak of u stuurt het aanvraagformulier op.

Bezoek website Financieel Planners & Adviseurs

Pensioencenter

PensioenCenter is een landelijk werkende organisatie met ruim 150 aangesloten gespecialiseerde pensioenadviseurs. PensioenCenter is een landelijk werkende organisatie met ruim 150 aangesloten gespecialiseerde pensioenadviseurs.

Bezoek website Pensioencenter

Reiber Adviesgroep

Reiber Adviesgroep BV helpt u om te bekijken over welke financiële reikwijdte u beschikt. Ons advies bestaat uit een product-op-maat, een gedegen financiële planning gebaseerd op uw wensen. Samen met u kijken we naar uw huidige inkomenssituatie en naar de door u gewenste situatie op het moment dat u met (vervroegd) pensioen gaat.

Bezoek website Reiber Adviesgroep

Zwiterleven

Wilt u uw inkomen voor later graag aanvullen? En wilt u dat doen met de hoogst mogelijke zekerheid en tegen de scherpste tarieven? Dat kan met pensioensparen van Zwitserleven. Op een heel flexibele manier en met een gegarandeerd eindkapitaal.

Bezoek website Zwiterleven

LAGRO

Klanten financiële bescherming bieden, doen we bij LAGRO al sinds 1874. U kunt bij ons terecht voor het complete pakket. Als Adfiz-lid werken we samen met vrijwel alle grote verzekeraars. Bij schadegevallen garanderen we een snelle en correcte afhandeling. Transparantie in bemiddelingskosten is een belangrijk kenmerk van onze werkwijze.

Bezoek website LAGRO

Maät Financiële Dienstverlening

Wij zijn onafhankelijke adviseurs op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten, zoals financiële planning. Wij beschikken over samenwerkingsverbanden met een breed scala aan verzekeraars en geldverstrekkers.

Bezoek website Maät Financiële Dienstverlening

Spaak Assurantiën

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen.

Bezoek website Spaak Assurantiën

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

GeldXpert

GeldXpert Zakelijk is een no-nonsense organisatie. Dat betekent: daadkracht, deskundige aanpak, korte lijnen en oplossingen op maat. Deskundige medewerkers met brede ervaring, staan altijd voor u klaar en geven een goed onderbouwd en gedegen advies. In samenspraak met u wordt een pakket aan verzekeringen samengesteld, dat op uw specifieke situatie en uw onderneming is toegespitst. Onze producten en diensten onderscheiden zich door maximale kwaliteit tegen de scherpste prijsstelling.

Bezoek website GeldXpert

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Rotterdam

Bezoek website Nationale Nederlanden